Κονσόλες - Καθρέφτες

Κονσόλες αρμονικά συνδυασμένες με καθρέφτες όλων των διαστάσεων, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια, με την ζεστή αίσθηση του ξύλου, την διαφάνεια του κρυστάλλου και την επιβλητικότητα του μέταλλου. Καθρέφτες από Βελγικό κρύσταλλο άριστης ποιότητας σε πολλά μοντέρνα σχέδια με διακόσμηση αμμοβολής. Οι διαστάσεις και το σχέδιο είναι δική σας επιλογή. Καθρέφτες για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και το μπάνιο τοποθετούνται στο χώρο σας από άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

AFRICA
Κονσόλα AFRICA με κουμπαριστά λοξά ξύλινα πόδια και κρυστάλλινο σκαπιτσαριστό καπάκι. Το χρώμα του ξύλου και οι διαστάσεις διαμορφώνονται κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο AFRICA με διακόσμηση αμμοβολής αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.
VICTORY
Κονσόλα VICTORY επίτοιχη, κρυστάλλινη με διακόσμηση αμμοβολής. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο VICTORY με διακόσμηση αμμοβολής αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.
ART-6460
Κονσόλα ART-6460, διαστάσεων 112 Χ 35 Χ 80h, από κουρμπαριστό κρύσταλλο πάχους 12 χιλ. με ράφι. Χρώμα ραφιού κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο ΑRT-6460 αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.
REMO
Καθρέφτης επίτοιχος με διακόσμηση αμμοβολής. Σχήμα και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.
OSCAR
Καθρέφτης επίτοιχος με διακόσμηση αμμοβολής χρωματισμένη. Σχήμα και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.
LOTO
Show More

©2018 by Krystallo Diakosmisi. All rights reserved. Proudly created by MK WEB DESIGNS.

REMO

Καθρέφτης επίτοιχος με διακόσμηση αμμοβολής. Σχήμα και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.