Κονσόλες - Καθρέφτες

Κονσόλες αρμονικά συνδυασμένες με καθρέφτες όλων των διαστάσεων, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια, με την ζεστή αίσθηση του ξύλου, την διαφάνεια του κρυστάλλου και την επιβλητικότητα του μέταλλου. Καθρέφτες από Βελγικό κρύσταλλο άριστης ποιότητας σε πολλά μοντέρνα σχέδια με διακόσμηση αμμοβολής. Οι διαστάσεις και το σχέδιο είναι δική σας επιλογή. Καθρέφτες για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και το μπάνιο τοποθετούνται στο χώρο σας από άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

AFRICA
AFRICA

Κονσόλα AFRICA με κουμπαριστά λοξά ξύλινα πόδια και κρυστάλλινο σκαπιτσαριστό καπάκι. Το χρώμα του ξύλου και οι διαστάσεις διαμορφώνονται κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο AFRICA με διακόσμηση αμμοβολής αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

press to zoom
VICTORY
VICTORY

Κονσόλα VICTORY επίτοιχη, κρυστάλλινη με διακόσμηση αμμοβολής. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο VICTORY με διακόσμηση αμμοβολής αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

press to zoom
ART-6460
ART-6460

Κονσόλα ART-6460, διαστάσεων 112 Χ 35 Χ 80h, από κουρμπαριστό κρύσταλλο πάχους 12 χιλ. με ράφι. Χρώμα ραφιού κατόπιν παραγγελίας. Συνδυασμένη με καθρέφτη μοντέλο ΑRT-6460 αλλά και με άλλους καθρέφτες σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

press to zoom
REMO
REMO

Καθρέφτης επίτοιχος με διακόσμηση αμμοβολής. Σχήμα και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

press to zoom
OSCAR
OSCAR

Καθρέφτης επίτοιχος με διακόσμηση αμμοβολής χρωματισμένη. Σχήμα και διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

press to zoom
LOTO
LOTO
press to zoom