top of page

Ειδικές Γυάλινες Κατασκευές

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ προσφέρει, επίσης, ειδικές κατασκευές για τη διαμόρφωση, τακτοποίηση ή ακόμα και ανακαίνιση του χώρου σας!

• Γυάλινα μπαλκόνια, σκάλες, και στέγαστρα

• Κρυστάλλινα διαχωριστικά χώρων και κρυστάλλινα ράφια
• Κρύσταλλα έγχρωμα ή μη και με δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης  σε κουζίνες (αντί για πλακάκια)
• Ειδικές κατασκευές όπως τραπέζια και πάσο κουζίνας προσαρμοσμένα πάντα στις διαστάσεις του χώρου σας.

• Επενδύσεις καθρεφτών σε τοίχους και ντουλάπες,και ότι άλλη εφαρμογή μπορεί να δεχθεί το κρύσταλλο, ο καθρέφτης και το ξύλο.
Η τοποθέτηση γίνεται δωρεάν από άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους και όπως πάντα ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

throw pillow on sofa

Γυάλινα Μπαλκόνια

Τα γυάλινα μπαλκόνια-στηθαία αποτελούν την πιο σύγχρονη τάση στο χώρο της αισθητικής και αρχιτεκτονικής. Το γυαλί μπορεί να αντικαταστήσει τα κλασικά κάγκελα με απόλυτη ασφάλεια προσφέροντας θέα, φωτεινότητα δίνοντας στα κτίρια μοντέρνο και κομψό στυλ. Κατασκευάζονται από κρύσταλλα ασφαλείας διαφόρων τύπων και καθώς στερεώνονται  με σύγχρονα συστήματα στήριξης, τα γυάλινα στηθαία αντέχουν την πίεση, τις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτούν συντήρηση.

interior wall sticker

Γυάλινες σκάλες

Οι γυάλινες σκάλες αποτελούν μια μοντέρνα και αισθητική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Προσδίδουν άποψη στο χώρο και αποτελούν μία κατασκευή η οποία μπορεί να αναβαθμίσει την αρχιτεκτονική του εκάστοτε δωματίου. Οι ιδιότητες του σύγχρονου γυαλιού το  καθιστούν ικανό να υποστηρίξει μεγάλα φορτία και παράλληλα να παρέχει ασφάλεια (triplex -security τζάμια) και διαφάνεια. Τα γυάλινα σκαλοπάτια συνδυάζονται αρμονικά είτε με γυάλινα στηθαία για κάγκελα είτε με μεταλλικά.

interior design living room sofa_MMG

Γυάλινες Πόρτες

Οι γυάλινες πόρτες είναι μια ξεχωριστή πρόταση στη διαμόρφωση εισόδων εσωτερικών χώρων, κατοικιών, γυμναστηρίων αλλά και ξενοδοχείων. H κατασκευή χρησιμοποιεί κρύσταλλα ασφαλείας 8mm έως 10mm οποιουδήποτε χρώματος Πάντοτε κατασκευασμένες με υψηλές προδιαγραφές και σε ειδικές διαστάσεις.

interior design living room sofa_MMG

Γυάλινα Διαχωριστικά

Κατασκευάζουμε γυάλινα χωρίσματα σε γραφεία, εστιατόρια, καφέ, κουζίνες, μπάνια και γενικά οπουδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ανεξάρτητο, και φωτεινό χώρο. Τα γυάλινα χωρίσματα μπορούν να αντικαταστήσουν  τα κλασσικά χωρίσματα από γυψοσανίδα και είναι η ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χώρου, αφού έχουν ελάχιστο πάχος. Με τεράστια γκάμα από διάφανο ή χρωματιστό γυαλί ασφαλείας και τελευταίας τεχνολογίας ανοξείδωτα εξαρτήματα ή πλαίσια αλουμινίου για τις ανάγκες του χώρου σας.

Περισσότερα
interior design living room sofa_MMG

Γυάλινα Στέγαστρα

Γυάλινα στέγαστρα εισόδου για κατοικίες και επαγγελματικούς  χώρους από κρύσταλλο πάχους 16mm securite, triplex. Το σύστημα στερέωσης γίνεται με βάσεις αλουμινίου για διαστάσεις έως 1m. Για μεγαλύτερες διαστάσεις απαιτούνται αντηρίδες ανοξείδωτες μασίφ Φ16 για την επιπλέον στήριξη της γυάλινης επιφάνειας.

Περισσότερα
interior design living room sofa_MMG

Επενδύσεις γυαλιού ή καθρέφτη σε τοίχους, ντουλάπες, και άλλα...

Τα γυαλιά και ο καθρέφτης αποτελούν μια εντυπωσιακή διακοσμητική παρέμβαση, έχοντας πάρα πολλές εφαρμογές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Το αμμοβολημένο ή χρωματιστό  γυαλί και ο καθρέφτης δημιουργεί αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινότητας στον χώρο που εφαρμόζεται. Πάντα στις δικές σας διαστάσεις.

Περισσότερα
interior design living room sofa_MMG

Γυάλινες Πλάτες

Αναδείξτε το χώρο της κουζίνας σας με Γυάλινη Πλάτη Κουζίνας. Το γυαλί δένει αρμονικά με όλα τα στυλ κουζίνας από  παραδοσιακές έως και minimal και  προσθέτουν αίγλη και λάμψη στον χώρο. Δώστε μοντέρνα άποψη στο χώρο σας, συνδυάστε έντονα χρώματα (επιλέξτε από ένα ειδικό χρωματολόγιο αυτό που σας ταιριάζει) ή ακόμα  διαλέξτε ψηφιακή εκτύπωση σχεδίου ανάλογα με τα έπιπλα & το Design του χώρου σας. Ειδικές κατασκευές διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.

Περισσότερα
bottom of page