Ειδικές Γυάλινες Κατασκευές

Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ προσφέρει, επίσης, ειδικές κατασκευές για τη διαμόρφωση, τακτοποίηση ή ακόμα και ανακαίνιση του χώρου σας!

• Γυάλινα μπαλκόνια, σκάλες, και στέγαστρα

• Κρυστάλλινα διαχωριστικά χώρων και κρυστάλλινα ράφια
• Κρύσταλλα έγχρωμα ή μη και με δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης  σε κουζίνες (αντί για πλακάκια)
• Ειδικές κατασκευές όπως τραπέζια και πάσο κουζίνας προσαρμοσμένα πάντα στις διαστάσεις του χώρου σας.

• Επενδύσεις καθρεφτών σε τοίχους και ντουλάπες,και ότι άλλη εφαρμογή μπορεί να δεχθεί το κρύσταλλο, ο καθρέφτης και το ξύλο.
Η τοποθέτηση γίνεται δωρεάν από άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους και όπως πάντα ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Γυάλινα Μπαλκόνια

Τα γυάλινα μπαλκόνια-στηθαία αποτελούν την πιο σύγχρονη τάση στο χώρο της αισθητικής και αρχιτεκτονικής. Το γυαλί μπορεί να αντικαταστήσει τα κλασικά κάγκελα με απόλυτη ασφάλεια προσφέροντας θέα, φωτεινότητα δίνοντας στα κτίρια μοντέρνο και κομψό στυλ. Κατασκευάζονται από κρύσταλλα ασφαλείας διαφόρων τύπων και καθώς στερεώνονται  με σύγχρονα συστήματα στήριξης, τα γυάλινα στηθαία αντέχουν την πίεση, τις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτούν συντήρηση.

Γυάλινες σκάλες

Οι γυάλινες σκάλες αποτελούν μια μοντέρνα και αισθητική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Προσδίδουν άποψη στο χώρο και αποτελούν μία κατασκευή η οποία μπορεί να αναβαθμίσει την αρχιτεκτονική του εκάστοτε δωματίου. Οι ιδιότητες του σύγχρονου γυαλιού το  καθιστούν ικανό να υποστηρίξει μεγάλα φορτία και παράλληλα να παρέχει ασφάλεια (triplex -security τζάμια) και διαφάνεια. Τα γυάλινα σκαλοπάτια συνδυάζονται αρμονικά είτε με γυάλινα στηθαία για κάγκελα είτε με μεταλλικά.

Γυάλινες Πόρτες

Οι γυάλινες πόρτες είναι μια ξεχωριστή πρόταση στη διαμόρφωση εισόδων εσωτερικών χώρων, κατοικιών, γυμναστηρίων αλλά και ξενοδοχείων. H κατασκευή χρησιμοποιεί κρύσταλλα ασφαλείας 8mm έως 10mm οποιουδήποτε χρώματος Πάντοτε κατασκευασμένες με υψηλές προδιαγραφές και σε ειδικές διαστάσεις.

Γυάλινα Διαχωριστικά

Κατασκευάζουμε γυάλινα χωρίσματα σε γραφεία, εστιατόρια, καφέ, κουζίνες, μπάνια και γενικά οπουδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ανεξάρτητο, και φωτεινό χώρο. Τα γυάλινα χωρίσματα μπορούν να αντικαταστήσουν  τα κλασσικά χωρίσματα από γυψοσανίδα και είναι η ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χώρου, αφού έχουν ελάχιστο πάχος. Με τεράστια γκάμα από διάφανο ή χρωματιστό γυαλί ασφαλείας και τελευταίας τεχνολογίας ανοξείδωτα εξαρτήματα ή πλαίσια αλουμινίου για τις ανάγκες του χώρου σας.

Γυάλινα Στέγαστρα

Γυάλινα στέγαστρα εισόδου για κατοικίες και επαγγελματικούς  χώρους από κρύσταλλο πάχους 16mm securite, triplex. Το σύστημα στερέωσης γίνεται με βάσεις αλουμινίου για διαστάσεις έως 1m. Για μεγαλύτερες διαστάσεις απαιτούνται αντηρίδες ανοξείδωτες μασίφ Φ16 για την επιπλέον στήριξη της γυάλινης επιφάνειας.

Επενδύσεις γυαλιού ή καθρέφτη σε τοίχους, ντουλάπες, και άλλα...

Τα γυαλιά και ο καθρέφτης αποτελούν μια εντυπωσιακή διακοσμητική παρέμβαση, έχοντας πάρα πολλές εφαρμογές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Το αμμοβολημένο ή χρωματιστό  γυαλί και ο καθρέφτης δημιουργεί αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινότητας στον χώρο που εφαρμόζεται. Πάντα στις δικές σας διαστάσεις.

Γυάλινες Πλάτες

Αναδείξτε το χώρο της κουζίνας σας με Γυάλινη Πλάτη Κουζίνας. Το γυαλί δένει αρμονικά με όλα τα στυλ κουζίνας από  παραδοσιακές έως και minimal και  προσθέτουν αίγλη και λάμψη στον χώρο. Δώστε μοντέρνα άποψη στο χώρο σας, συνδυάστε έντονα χρώματα (επιλέξτε από ένα ειδικό χρωματολόγιο αυτό που σας ταιριάζει) ή ακόμα  διαλέξτε ψηφιακή εκτύπωση σχεδίου ανάλογα με τα έπιπλα & το Design του χώρου σας. Ειδικές κατασκευές διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.

©2018 by Krystallo Diakosmisi. All rights reserved. Proudly created by MK WEB DESIGNS.